NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

SKULLCRUNCHER

GRUPP: BEDRAGARNA
UNDERGRUPP: HEADMASTER
MÄNSKLIG KOMPONENT: GRAX
FUNKTION: TRÄSKKRIGARE
FÖRSTA FRAMTRÄDANDE: HEADMASTERS # 1 (Skullcruncher), HEADMASTERS # 2 (Grax)

"Autoboter är som dåligt bränsle - svagt och fettigt."

Typ: Precis som Weirdwolf har Skullcruncher den dåliga vanan att varna sina fiender innan han sätter in sista stöten. Istället för att tala med sig själv, gnisslar Skullcrancher sina metalltänder och avger ett ljud likt nålar som rispas utmed en griffeltavla, fast tiofaldigt värre. Förutom att ge Autoboterna nervsammanbrott sätter det hans kollegors nerver på prov. Ingen vill ha Skullcruncher som partner och om de får det gör de sitt bästa för att undvika strid, i vetskap om att detta endast kommer att framkalla detta beteende. Även om Skullcruncher hatar smaken av Autoboter går han omkring och tuggar på dem (efter att de har försökt fly och han har fångat dem) med betydande aptit och njutning. Det är ovanligt att det är tillräckligt mycket kvar av en Autobot efter att Skullcruncher är färdig med honom för att fylla en energonkapsel. Det är oklart om han kan smälta sina offer eller om han bara gör det som en kul grej. Även om han är tuff och stark så rör det sig ganska trögt i hans hjärnkontor och han kan stanna upp mitt i en strid för att tugga i sig sina offer. För mycket arbete förargar Skullcruncher, så han fokuserar sig på ett jobb (eller mål) i taget.
Hans nebulosiske partner Grax är en företagare som gick samman med Skullcruncher i hopp om att kunna förinta sina konkurrenter. Skullcruncher var mindre imponerad, hans offer var inte ens i tillräcklig tuggstorlek

Egenskaper: Som robot använder Skullcruncher en demolekyleringskanon (ett vapen som han på kul kallar för sitt uppmjukningsgevär, eller troligare att han inte kan få sina röstkretsar att uttala dess rätta namn) som ger hans motståndares metallhölje samma konsistens som gummi, vilket gör det lättare för honom att tugga (och smälta?) sina offer när han transformerar sig till alligator. Han är ännu långsammare som alligator än som robot, och även om han är en dödlig motståndare, så är han lätt att undvika.

Svagheter: Skullcrunchers långsamma, tröga och klumpiga sätt att anfalla ett offer gör honom inte bara till en lätt Bedragare att undvika, men även en lätt måltavla. Endast hans tjocka pansar och stridsvagnsliknande framfart håller honom vid liv (och mätt).


Den här faktasidan har översatts från engelska av Fredrik Åkerberg.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net