NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

CROSSHAIRS

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Targetmaster.
Menneskelig Partner: Pinpointer.
Funktion: Våbentilsynsførende.

"Skyd ikke, før du kan se kredsløbene i deres øjne"

Profil: Crosshairs havde en lang karriere bag sig som Autoboternes våbenlagerchef tilbage på Cybertron. Han fremskaffede, vedligholdt og leverede de nyeste og mest dødelige våben til sine frænder. Men han fik mere og mere foragt for sig selv, efterhånden som han så flere og flere Bedragere smidt på lossepladsen på grund af hans arbjede. Han besluttede, at der var bedre måder at bruge sin tid på, end at opmagasinere dødbringende våben. Han kvittede sit våben-job, og sluttede sig til gruppen af Autoboter, ledet af Fortress Maximus. Da Fortress Maximus afviste krig, var Crosshairs en af de første til at bakke ham op og en af hans mest udtalte støtter. Alligevel ledte diverse begivenheder på Nebulos til, at Autoboterne måtte gribe til våben mod Bedragerne igen, og Crosshairs gik også, modvilligt, med. På grund af sin tidligere beskæftigelse, udnævnte Fortress Maximus ham til at være våbentilsynsførende. Han er omhyggelig, forsigtig - nogen ville måske sige overforsigtig. Selvom han måske er mindre glad for sit job, passer han det godt, og er bevidst om sine begrænsede resourcer. Han kan ikke lide at spilde ammunition; han nægter at affyre et skud, medmindre han er sikker på at ramme, og opfordrer gerne andre til at gøre det samme.

Pinpointer var ingeniør i biomasse-genbrug på Nebulos. Med denne baggrund deler han hans binært-forbundne partners bekymring omkring effektivitet og at undgå spild. Han er meget forretnings-minded, og kan være så præcis i sine udtalelser, at han kan virke ubehøvlet. Men han er til at stole på, og er en ideel Targetmaster.

Styrke: Pinpointer kan forvandle sig til en dobbelt-styret granat-affyrer, der kan låse sig fast på et mål på 0,0003 sekunder, men lader som regel Crosshairs bestemme, hvornår der skal skydes. Han kan affyres per håndkraft eller monteres og kontrolleres af Crosshairs på ham selv, når han er et fartøj. Som fartøj har Crosshairs en maksimal hastighed af 250 km/t og en rækkevidde af 1.200 km. Han er bygget til at kunne klare meget ujævne terræn, og tilsvarende robust bygget.

Svagheder: Som våben lider Pinpointer ofte af kvalme og svimmelhed som et resultat af at indånde de dampe der opstår, når han affyrer sine granater. Dette nedsætter hans præcision voldsomt. Crosshairs bliver nogen gange emotionelt overvældet af at se al den destruktion, når han er i kamp, at det hæmmer hans kamp-effektivitet.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net