NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

COMPUTRON

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Technobot.
Funktion: Kriger.

"Grundig analyse af data er vital for syntesen af en succesfuld strategi"

Profil: Selvom han er meget beundret for sin pligttroskab, mod, evner og intelligens, er Computron alligevel et uheldigt eksempel på at være alt for teknologisk for sit eget bedste. På Cybertron, for århundrede tilbage, blev de fem Autoboter, der udgør Computron - Afterburner, Nosecone, Strafe, Lightspeed og Scattershot - enige om at bruge den ny-udviklede teknik af mekanisk kombination på dem selv, for at de kunne blive til en super-Autobot, der var mere effektiv i kampen mod Bedragerne. Scattershot insisterede dog på, at deres kombination skulle være bedre end nogen andens, og at den enkelte Autobots bidrag til det nye hele blev udnyttet maksimalt. Resultatet var meget uventet: Computron blev skabt, men da han var programmeret til grundigt at analysere inputtet fra hver af de fem komponenter ned til mindste detalje, tager det ham flere minutter for ham at nå til en konklusion og så formulere en beslutning. Naturligvis, og uden tvivl, er den beslutning han så tager, altid den rette, men ofte kommer den så sent, at den har mistet sin effekt. Han fortryder oprigtigt, når sådan noget sker, og får det værre af at tænke over at han ikke kan gøre noget ved det. På trods af det, er han kendt for sit skarpe sind, og respekteret for det. Han udvælger ethvert ord med største forsigtighed og præcision, og er meget stolt over at vide, at når Computron taler, så lytter alle efter.

Styrke: Computron har en ufattelig styrke. Han kan løfte op til 240 tons. Han har fremragende radar- og kommunikations-fasciliteter. Han er i besiddelse af omfattende datalagrings- og databehandlings-kapaciteter. Han er bevæbnet med Scattershot's automatiske syre-kugle kanon, der affyrer kapsler med en stærkt nedbrydende væske, der eksploderer, når de rammer.

Svagheder: Hans langsomme beslutnings-proces er Computron's mest åbenlyse hemsko. En gang i mellem overophedes han og bryder sammen, når han prøver at behandle mere data end han har mulighed for.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net