NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

STRAFE

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Technobot.
Funktion: Luftskytte.

"Skyd alt omkring dig - for det er dér, fjenden befinder sig"

Profil: Før du går hen og hilser på Strafe, må du hellere være klar til at løbe i sikkerhed... fordi denne nervøse, skydeglade Teknobot vil snarere sprøjte hele sit arsenal ud over dig, end at give dig hånden. Han er ikke ondsindet eller morderisk... han er bare nervøs. For meget stilhed gør hans kredsløb nervøse. Bestemte lyde kan få ham til at sprænge et par pakninger af bar nervøsitet. Så i stedet for at forblive i sådan en situation, har Strafe udviklet denne ubehagelige metode med at skyde først og spørge senere. Og det er en skam, for når han først har sænket sine våben, bliver han til den mest rare, venlige Autobot af dem alle. Desværre er der få, der nogensinde kommer tæt nok på, til at kunne opdage dette.

Styrke: Mærkeligt nok, på trods af sine vilde skyde-eskapader, er Strafe en fremragende skytte. Når han har lyst, kan han brænde et hul igennem en skrue 3 kilometer væk, ved hjælp af en stråle fra den varmestråle-riffel, han bærer på som robot. Som fartøj, kan han opnå en maksimal jord-hastighed af 400 km/t. Han kan også bruge sine bagudrettede raketter til at flyve med en hastighed af 900 km/t, med en rækkevidde på næsten 5.000 km. I alle sine former har han knivskarpe reflekser. Han kan udmanøvrere et varmesøgende missil og klare et højresving på maksimal flyvehastighed i rummet på kun 1/2 kilometer. Han danner sammen med de andre Technoboter kæmperobotten Computron.

Svagheder: Strafe har en tendens til at stalle midt i luften, når han udfører nogle af hans mere udfordrende manøvreringer. Den tendens han har med at spilde sin ammunition på, efterlader ham ofte uden ildkraft, når han endelig står i en kampsituation og virkelig har brug for det.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net