NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

DEAD END

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Stunticon.
Funktion: Kriger.

"Vi skal alle ruste op i den sidste ende!"

Profil: Dead End har en mørk og fatalistisk sjæl. Egentlig ser han ingen mening i at fortsætte krigen mellem Autoboterne og Bedragerne. Det hele skal jo uvægerligt ende som en stor dynge rustent skrot. Men på den anden side, noget skal man jo lave! Hvor mærkeligt det end kan lyde, så er Dead End forfængelig... og han ønsker mere end noget andet, at han kunne forlade denne planet. Forfængeligheden gør ham til en perfekt skydeskive blandt de andre bedragere - noget der ofte gør ham deprimeret. Det eneste, der i den slags situationer hjælper ham, er at flå hovedet af en Autobot... eller noget lignende.

Egenskaber: Som bil har Dead End en tophastighed af 180 km/tim., og han er udrustet med et avanceret radar, som kan registrere fartøjer indenfor en 10 kilometers afstand. Hans gode overblik og evne til at kortlægge områder gør ham til ekspert i at opsætte fælder og føre Autoboterne på vildspor deraf navnet. (Dead End betyder sådan noget lignende som: "Endestation"). Som robot er han bevæbnet med et luftkompressorgevær, der kan affyres med et tryk på hele 40.000 PSI - nok til at fælde en hel skov med et eneste skud! Sammen med de andre Stunticons kan han sammenkobles til kæmperobotten Menasor.

Svagheder: Dead End er en frygtløs kriger, men han har ofte problemer med motivationen. Han kan være svær at få i gang. Det sker, at han først skal have en bombe i hovedet, inden han er motiveret til noget der kan ligne kamphumør. Og så er han ofte slet ikke i form til at yde noget effektivt.

Stammer fra: Transformers nr. 1/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net