NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

WEIRDWOLF

GRUPP: BEDRAGARNA
UNDERGRUPP: HEADMASTER
MÄNSKLIG KOMPONENT: MONZO
FUNKTION: SPÅRARE
FÖRSTA FRAMTRÄDANDE: HEADMASTERS # 3

"Min gläder mig åt fienders smärta."

Typ: En snabb titt på Weirdwolfs motto kan få en att tro antingen att vi korrekturläst dåligt, eller att denna Decepticon lider av en rejäl kortslutning! Vi är glada över att kunna säga att det är det senare som är sant. Trots att han har mycket skarpa sinnen, är på sin vakt, redo och snabbtänkt, så är Weirdwolfs nervkretsavdelning en enda röra. Alla talar vi med oss själva lite då och då, men problemet med Weirdwolf är att han gör det jämt, och på ett obekvämt högljutt bakvänt sätt. "Krossa Autoboterna jag ska. Slita av deras ansikten så trevligt det skulle bli." Och så vidare. Denna vana försämrar inte Weirdwolfs egenskaper. Han är grym, brutal och ofattbart dödlig. Men det får hans Bedragarkamrater ur balans, speciellt under en utsträckt strid. Weirdwolf är binärt bunden till Monzo, en djuriskt rå professionell hyperbrottare som blev ägare för den undre världens nattklubbar. Om Weirdwolf saknade något i sitt sadistiska beteende innan så täcker hans nebulosiske partner mer än väl upp för honom. Dessa två passar extremt bra ihop, båda njuter de lika mycket av sina fienders lidande och de blodbad de orsakar med sin vildestil. Dessa två söker ständigt krigets spänning och har ingen plats för rädsla vilket gör Weirdwolf till en krigare utan jämförelse. Det enda problemet är att som Headmaster verkar Weirdwolfs inre konversationer ibland vara mellan tre personer.

Egenskaper: Trots att Weirdwolf i robotform bär en fotonpistol (som avfyrar högfrekventa energipartiklar) och ett termosvärd (kapabelt att skära genom tre tum tjockt stål) förlitar han sig i huvudsak på sina knytnävar i strid. Fast han anstränger sig för att förneka det är det ett allmänt antaget att det är Monzo, som inte riktigt kan glömma tiden som professionell brottare, som påverkar det delade sinnet. Weirdwolf bryr sig inte. Närstrider passar honom fint då får han chans att förvandlas till sin vargform och använda sins volframlegerade klor på de olyckliga Autoboterna. I denna form är Weirdwolf utrustad med en nosmonterad spårningssensor som känner av lukt, infraröd hetta och luftburna mönster. Han kan ta skutt på 13 kilometer.

Svagheter: Weirdwolfs kortslutning i hjärnkretsarna förstör ibland ett annars felfritt närmande. Precis när han är redo att slå till mot den intet ont anande Atoboten han har spårat de senaste trettio kilometrarna eller nåt sånt, så öppnar han munnen och säger "dö du nu!" och förstör alltihop! Det har blivit så likt tänkande för Weirdwolf att han inte inser att han säger det högt.


Den här faktasidan har översatts från engelska av Fredrik Åkerberg.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net