NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BRUTICUS

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Combaticon.
Funktion: Kriger.

"Vejen til paradiset er brolagt med Autobot-vrag!"

Profil: Bruticus er en ideel soldat. Han udfører sine opgaver men en effektivitet, som er en drøm for enhver militærisk øverstbefalende. Han ved, hvordan man adlyder ordrer. Men han er ikke så god til selv at tage initiativer. Han kan ofte stå og se sig forbavset omkring under en kamp, hvis der ikke er nogen, som siger til ham, hvad han skal gøre. Men han er en ganske god blanding af de fem Combaticons - Brawl, Swindle, Blast Off, Vortex og Onslaught. Om han knuser en Autobot eller flere, så gør Bruticus et godt stykke arbejde. "Jeg synes om ham", siger Bedragernes leder, Megatron. "Jeg ville ønske, at jeg havde en hel hær af hans støbning!" Det er et held for Autoboterne, at han ikke har det!

Styrke: Bruticus er utrolig stærk. Han kan pulverisere en bro med et 14.000-psi-slag, og han kan løfte op til 250.000 kg. Han bruger Onslaughts kraftige lydpistol, som kan knuse en bjergvæg til støv med en eneste fuldtræffer. Hans rustning er på det nærmeste uigennemtrængelig.

Svagheder: Bruticus er langsom og ikke særlig smidig. Han er derfor let at ramme. Han er ikke kreativ, og kan af og til være mere en hindring end en fordel, hvis han ikke er godt forberedt med instruktioner.

Stammer fra: Transformers nr. 6/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net