NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BOMBSHELL

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Insecticon.
Funktion: Psykologisk krigsførelse.

"Hjernen er MIN kampplads."

Karakteregenskaber: Om det gælder mennesker eller robotter, så bliver resultatet det samme! Når Bombshell får fingre i et individ, er det utænkeligt, at dette nogensinde kan tænke selvstændigt igen. Hans evne til at forvandle fjender til hjælpeløse "dukker" gør denne Bedrager til en af de farligste indenfor denne gruppe af ondskabsfulde robotter, og Bombshells interesse for sit offer ophører ikke med, at han behersker dets sind. Bombshell har en grusom form for humor og nyder at få sine modvillige ofre til at udføre nedværdigende handlinger. Denne perverse nydelse deler han med flere af sine kammerater.

Egenskaber: I insektform kan Bombshell udnytte sit begrænsede format til at infiltrere blandt mennesker. Han bruger sin brod til at indføre en lille "hjernegranat" i sine ofres hoveder. Den mikrokredsløbsstyrede lille "bombe" føres med blodet, indtil den når hjernen, hvor den åbner sig og sender titusinder af små tråde ud. Disse forbinder sig til forskellige nervebaner og forandrer nerveimpulserne i hjernen således, at ofret kan styres totalt af Bombshell. Han har en flyverækkevidde på knap 10 km i denne tilstand. Som større robot bruger han sin brod på nogenlunde samme måde mod andre robotter og kan således påvirke deres kredsløbsstyrede mentale funktioner. Når det gælder angreb på robotter, er den eneste forskel, at han presser sin brod mod ofrets hoved og lader en lille laserstråle rotere således, at der opstår et hul i metallet. Han har også en granatkaster monteret på hovedet. Denne kan affyre en 25-kilos granat over en afstand på 10 km med stor træfsikkerhed.

Svagheder: Hvis det skulle lykkes en af Bombshells fjender at opsnappe en af hans hjernegranater, kan han bruge den til at sende falske signaler tilbage til Bombshell. Visse metaller kan hans laser ikke trænge igennem. Bombshell gør ofte den fejl at lege med et af sine ofre, i stedet for at være på vagt overfor Autobot-angreb.

Stammer fra: Transformers nr. 4/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net