NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BATTLETRAP

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Duocon.
Funktion: Angrebsteam.

"Vi er kun halvdele af et hele, men vi er dobbelt så besværlige"

Profil: Battletrap kan bedst beskrives som legesyg - på samme måde som en kat leger med en mus den har fanget, før den gør kål på musen. Hvis hans to komponenter havde været mennesker, havde de med stor sandsynlighed været et wrestling-team. Han elsker at fange en fjende mellem sine jeep- og helikopter-komponenter og så "lege" med ham - kaste ham lidt frem og tilbage - før han endelig flår ham i småstykker. Han er fornøjelig og elskværdig - især fordi han elsker sit arbejde så meget som han gør.

Styrke: Battletrap kan dele sin robotform op i to seperate og autonome enheder - en jeep og en helikopter. De to fartøjer har ens personligheder og kan kombineres til robotform på 1.6 sekunder. Jeepen har en maksimal hastighed på 145 km/t og en rækkevidde på over 960 km. I både robot som i jeep-form bruger Battletrap en dobbeltløbet, strengstyret missil-affyrer med infrarødt sigte og mulighed for nattesigte. Helikopteren har en maksimal hastighed på over 1.250 km/t og en rækkevidde på over 1.900 km. Den er udstyret med elektronisk sporings-, forstyrrelses- og kommunikations-udstyr.

Svagheder: Battletrap har en del styrke i sin robot form, men ofrer en del af den styrke til fordel for mobilitet, når han deler sig i sine to fartøjsdele. Ingen af de to fartøjer er hverken særligt hårdføre eller beskyttet mod fjendtligt artilleri.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net