NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BLASTER

Gruppe: Autobot.
Funktion: Kommunikator.

"Når musikken swinger, arbejder jeg bedst!"

Profil: Blaster elsker, når det SWINGER! Det gælder for alt, hvad han foretager sig: Når han taler, slås, spiller - lever! Hvis Blaster er indblandet, kan det MÆRKES! Han opholder sig altid i forreste linie. Men bortset fra det, han laver som Autobot, har han EN stor interesse: Rock'n Roll. Hans evne til at tune ind på forskellige radioprogrammer, har givet ham mulighed for at lytte til mange forskellige musikarter her på jorden, og han synes om dem alle. Men det er Rock'n Roll, der TÆNDER ham - soft, hård og larmende rock. Han lytter hellere til en fed guitarsolo end at slås med Bedragerne. Men han er pligtopfyldende og gør alt, hvad han får ordre til - omend af og til lidt modvilligt. Som Blaster plejer at sige: "Jeg hader at blive afbrudt, når jeg lytter til en plade!"

Egenskaber: Blaster kan antage form af en avanceret Harlemstereo. Bortset fra, at han så fungerer som en sådan, kan han afspille radiosignaler på alle frekvenser. Han kan opfatte signaler, som er så svage som en milliontedel Watt. Hans evne til at sende radiosignaler på op til 5000 km's afstand, gør ham til Autoboternes naturlige kommunikationscenter. I robotform har han en elektronpistol, som affyrer kraftige elektromagnetiske bølger, der kan ødelægge de mest komplicerede apparater. Teoretisk set skulle pistolen kunne forstyrre et menneskes nervesystem, men Blaster har aldrig brugt den til noget sådant.

Svagheder: Blasters største svaghed er musikinteressen. Han kan gå lige i en fælde, hvis han får løfte om at høre nogle nye plader. Statisk elektricitet kan, hvis den er kraftig nok og af en usædvanlig karakter, for en tid sætte ham ud af spillet.

Stammer fra: Transformers nr. 3/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net