NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BLUESTREAK

Gruppe: Autobot.
Funktion: Artillerist.

"Jeg har aldrig mødt en bedrager med FORSONENDE egenskaber!"

Profil: Bluestreak er en pralhals uden lige, og for det meste er det bare tom snak, han bombarderer de andre Autoboter med. Men trods alt bidrager denne uvane til at lette stemningen blandt kammeraterne. Hans uhæmmede praleri har en funktion for ham selv også: Nemlig til at få ham til at glemme den katastrofe, som ramte ham hjemme på Cybertron. Bluestreak blev vidne til, hvordan hele hans hjemby blev udslettet af Bedragerne. Han var den eneste, som overlevede katastrofen. Trods sin tunge bevæbning er Bluestreak ingen typisk soldat, men det der skete på hjemplaneten, har fået ham til at kaste sig ind i kampens hede, og hans had gør ham til en farlig modstander. Optimus Prime er vel den eneste, som kender Bluestreak ordentligt og forstår ham. Optimus' tillid og venskab er Bluestreaks støtte i disse svære tider.

Egenskaber: Som sportsbil er Bluestreak en af de hurtigste på Jorden. Han kan holde en gennemsnitsfart af 240 km/tim i tolv timer i et stræk! Som robot er han bevæbnet med to raketgeværer monterede på skuldrene. Hver raket indeholder fire atomkamphoveder med en rækkevidde af ca. ti kilometer. Selvom ladningerne ikke er særlig store, kompenseres dette af en stor træfsikkerhed. Maksimal fejlmargin er 5 meter! Bluestreak er også udrustes med et gevær, som kan tilintetgøre en kampvogn på 10 kilometers afstand. Spændingen i geværet er på hele 10.000 volt!

Svagheder: Bluestreaks største svaghed er hans instabile mentale tilstand. I visse perioder gør denne ham næsten helt kampuduelig.

Stammer fra: Transformers nr. 3/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net