NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BLADES

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Protectobot.
Funktion: Luftforsvar.

"Krig er et beskidt spil - og jeg er en beskidt spiller."

Profil: Under Blades aerodynamiske stålhud befinder sig et maskineri, der vibrerer af kamplyst. Han er mere begejstret for at lade sine rotorblade hugge et bundt Bedragere ned, end for at flyve. Men for det meste er han i luften, hvilket han ikke er så glad for. Han er forhindret i at gå i nærkamp med fjenden og kan kun bekæmpe dem på afstand, hvilket han anser for at være både usportsligt og fejt. "Hvis jeg skal knuse nogen, vil jeg have hans brændstof sprøjtende ud over mig!... ikke under mig", siger Blades. Men det forhindrer ham ikke i at gøre sit job, og gøre det GODT, noget som hans Protectobot-kolleger inderligt værdsætter.

Egenskaber: Blades kan opnå en hastighed af 500 km/tim. og har en rækkevidde på 1500 km i helikopterform. Han er udstyret med to raketkanoner, der affyrer raketter, som opsøger deres mål ved hjælp af en kompliceret lille datamat, som findes indbygget i dem. I robotform bærer han en photonpistol, som affyrer lysstråler med en styrke, der modsvarer 5000 Watts lyskastere, hvilket er tilstrækkeligt til at blænde alle, bortset fra dem hvis optiske sensorer er forsvarligt beskyttede. Sammen med sine Protectobot-kolleger kan han danne kæmperobotten, som går under navnet Defensor.

Svagheder: I helikopterform er Blades ineffektiv ved vindhastigheder over 40 sekundmeter, og hvis de øger til 60 sekundmeter, risikerer han at styrte ned. Hans rotorblade får let revner og sprækker, hvis de ikke checkes efter hver 6000 km's flyvning.

Stammer fra: Transformers nr. 2/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net