NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

OUTBACK

Gruppe: Autobot.
Funktion: Kanonér.

"Love er kun omveje til livets lange vej."

Profil: Outback synes, at det at gøre tingene efter reglerne, er at gøre dem mere besværlige, end de er. Han er så sikker på sine egne egenskaber som kriger, at han ikke føler nogen grund til at følge en andens plan. Og han er ikke bange for at sige det til folk, hvis de prøver på at overbevise ham om det modsatte. Faktisk føler han ikke engang nogen grund til at følge vejene, når han er bil! Han ville køre tværs over parkeringspladser, fortove, baghaver, simpelthen alt for at komme derhen, hvor han skal hen. Barsk, kværulantisk, en Transformer af få ord. Outback har meget få venner, og endnu færre forstår årsagen til hans antisociale opførsel. Inderst inde føler han, at det er forudbestemt, at han skal blive endnu et offer i Autobot/Bedrager-krigen, så han gør nødigt de ting, han mener er spild af resurser, så længe han er funktionsdygtig. Krig er en alvorlig sag, og Outback tror på, at det kræver en seriøs - og total - forpligtigelse.

Styrke: Som bil kan Outback køre op til 180 km/t, og har en rækkevidde på 1.300 km. Han kan køre på selv det mest ufremkommelige terræn, og hans firhjulstræk gør, at han kan køre op af stigninger på op til 50 grader. Han bærer på en tårn-monteret mortér-kanon, der kan affyre skjoldgennembrydende kugler op til en afstand af 5 km. Han er usårlig over for de fleste former for artilleri.

Svagheder: Outbacks filosofi omkring selvstændighed gør ofte, at han kan komme i kampsituationer, hvor han både er alene og i undertal. Han har en tendens til at punktere på grund af hans hang til at køre på ujævn terræn.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net