NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

GRIMLOCK

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Dinobot.
Funktion: Tidligere leder af Dinoboterne; nu leder af Autoboterne.

"Blandt vindere findes der ingen svage individer!"

Profil: Den mest frygtede og stærkeste af Dinoboterne. Grimlock overtog lederskabet af Autoboterne efter Optimus Prime. Inden han fik den ansvarsfulde post, morede han sig med at mase de fleste Bedragere, som krydsede hans vej. Grimlock er kold og hensynsløs, og han har kun foragt tilovers for dem, han anser for svage. Mennesker var noget af det mest ynkelige, Grimlock kendte til - fysisk svage og små, som de er, men nu har han delvist ændret mening på det punkt. Han er utrolig effektiv på slagmarken.

Egenskaber: Grimlock er den næststærkeste af Autoboterne - kun Optimus Prime var i sin tid stærkere... ja, selv det spørgsmål kan diskuteres. Som Dinobot kan han praktisk talt knuse hvad som helst. Fra stålkabler med en diameter på en meter til en robotarm eller et robotben. Som robot er han bevæbnet med et energisværd, som kan kløve armeret beton med en tykkelse på op til en halv meter. Han er endvidere udstyret med rør til raketaffyring.

Svagheder: Ingen - bortset fra arrogance og overmod. Ingen fysiske svagheder.

Stammer fra: Transformers nr. 7/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net