NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

HARDHEAD

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Headmaster.
Menneskelig Partner: Duros.
Funktion: Jordangreb.

"Enten gør vi det på min måde - eller overhovedet ikke"

Profil: Den eneste måde at få Hardhead til at følge éns råd på, er at overbevise ham om, at det var hans egen idé. Han kender kun til én måde at gøre tingene på - sin egen. Han er lige så stædig som en Morris Minor med et seks år gammelt batteri på en kold vintermorgen. Han siger ikke så meget, men når han endelig gør, er det kortfattet og præcist, uden at tage hensyn til andres følelser. Nogle vil påstå, at han er forretnings-minded, andre at han er ubehøvlet. Krig er hans liv; den primære grund til at han forlod Cybertron, var fordi, han var blevet utilfreds med Autoboternes militære strategier, ikke fordi han ønskede fred. På kamppladsen er han lige så trodsig som alle andre steder. Tilbagetrækning er et ukendt ord for ham - han fortsætter med at kæmpe, indtil der ikke er mere tilbage af hans fjender... eller ham selv.

Duros er den ideelle partner til Hardhead. Nebulaneren nyder krigsførelse lige så meget som Autoboten. Duros havde i mange år været sikkerhedschef for det Styrende Råd på Nebulos. Men han syntes at hans job var rimeligt kedeligt - Nebulos havde haft fred i så lang tid, at der sjældent var mulighed for at gå i aktion. Det binært-forbundne par opdagede hurtigt deres fælles interesser, og lagde hurtigt enhver form for mistillid hinanden imellem på hylden. Af alle Autoboternes Headmastere, er Duros og Hardhead dem, der har det bedst med hinanden, men Duros' ivrighed for krigsførelse har virket afskrækkende hos mange af hans Nebulos-kolleger, ikke mindst det meste af hans familie. Selv hans kone er gået fra ham. Duros er en stabil, handlekraftig soldat, der sjældent lader følelser skinne igennem - at gøre det, ville måske afsløre den smerte, der er resultatet af hans ødelagte privatliv.

Styrke: Som tank har Hardhead en maksimal hastighed på 250 km/t. Han er usårlig overfor det meste skjoldnedbrydende artilleri, og han er modstandsdygtig over for de fleste termiske- og elektromagnetiske strålekanoner. Hans rækkevidde er over 700 km. Han bærer på en 120 mm's laser-styret kanon, der kan affyre en række af brandbare, soniske og eksploderende projektiler. Som robot bruger han to spredningskanoner, der affyrer diamant-hårde krystal-stumper, som kan flænse en 30 cm tyk stålvæg med et enkelt skud. Han tank-udstødningsgasser kan smelte lakken væk på ethvert fartøj eller robot, der følger lidt for tæt efter ham.

Svagheder: Selvom han er modstandsdygtig overfor det meste eksterne artilleri, får Hardhead ofte interne skader på grund af rekylen fra hans egne våben.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net