NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

DEFENSOR

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Protectobot.
Funktion: Forsvarsoperationer.

Profil: Det er et stort ansvar, som hviler på Defensors skuldre. Han skal beskytte menneskene mod Bedragerne! Defensor betragter Jordens befolkning, som om den var hans eget afkom. Det er betryggende for os mennesker at vide, at denne urstærke robot vil kæmpe indtil sidste dråbe brændstof for at beskytte os. Defensors følelsesliv modsiger på mange måder robottens logik. De andre Autoboter er faktisk bekymrede over, at Defensors voldsomme følelsesmæssige binding til menneskene kan gå ud over hans arbejde og tilsvarende effektivitet. Dobbeltrollen piner Defensor en del. Han føler sig ofte voldsomt i klemme rent følelsesmæssigt. Af og til identificerer han sig med menneskene - op på andre tidspunkter føler han sig som en ræv blandt kyllinger. Menneskene ser på Defensor som en gigantisk, skræmmende robot ... en fremmed! ... som er mindst lige så skræmmende som en Bedrager! Men Defensor har efterhånden lært at acceptere sin besværlige rolle.

Egenskaber: Defensor er ufattelig stærk. At løfte 10.000 tons er for ham den rene barneleg. Han er en kombination af de fem Protectoboter: Blades, Streetwise, Groove, First Aid og Hotspot. Man skulle vel egentlig tro, at Defensor ville udvikle en akut skizofreni (især når man tænker på, at Groove udgør en femtedel af personligheden!), men det går for det meste godt! Defensor er modstandsdygtig overfor de fleste former af artilleri og kan omgive sig med et kraftfelt, der har en radius af 20 meter. Dette er for øvrigt enormt energikrævende og kan ikke tilsluttes mere end et minut ad gangen. Det skal endeligt nævnes, at han er bevæbnet med en hurtigtskydende varmekanon.

Svagheder: Isolerede tilfælde af mentale funktionsfejl har forekommet. Han er hverken særlig hurtig eller mobil.

Stammer fra: Transformers nr. 4/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net