NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

GROOVE

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Protectobot.
Funktion: Sporing.

"Krig er problemet, ikke løsningen!"

Profil: Fyldt tank, blå himmel og ingen andre køretøjer på vejen - det er, hvad Groove kræver af livet! Groove er let at have med at gøre, han er tilfreds, hvor han end befinder sig. Men han synes ikke om at blive for længe på det samme sted... så bliver han rastløs. Selvom Groove kan lide at gå sine egne veje, er han altid parat til at indtage sin plads blandt Protectoboterne, når det gælder. Groove hader vold, og han trives ikke ved at bruge vold... ikke engang, når det går ud over arvefjenden, Bedragerne. Efter en kamp bliver han altid indadvendt og svær at omgås. Han begiver sig så ud på de lange veje for at finde svarerne på de spørgsmål, der plager ham.

Egenskaber: Som motorcykel har Groove en tophastighed på næsten 300 km/tim.! Tager han det roligere, har han en operationsradius på 500 km/tim. Han er meget dygtig til at manøvrere og er udstyret med to lidt specielle udstødningsrør. De kan slippe forskellige oxiderende og korroderende materialer ud, som får forfølgerne til at ruste på et øjeblik. Væsken blandes til en tågelignende substans, inden den slippes ud. Som robot bruger Groove en photonpistol, som lyser med en effekt, der modsvarer en glødelampe på 5000 watt. Sammen med de andre Protectoboter danner han kæmperobotten DEFENSOR.

Svagheder: På grund af sin modvilje overfor vold, er Groove defensiv. Han venter ofte lidt for længe, inden han går til modangreb.

Stammer fra: Transformers nr. 7/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net