NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

FIRST AID

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Protectobot.
Funktion: Læge.

"Et gram omtanke er mere værd end et tons medicin!"

Profil: First Aid hader at se maskiner, som ikke har det godt, selv om han ved, at maskiner ikke føler smerte på samme måde som mennesker og Transformers. Han kan bruge sin tid til at hjælpe biler med motorstop, og trafiklys som ikke fungerer. Dette forstyrrer ham til stadighed i hans egentlige arbejde, men hans kammerater prøver ikke at lave om på ham. Han er simpelthen for rar, og han er også meget hengiven overfor sine venner. En lille ridse i lakken er nok til, at First Aid omgående sender den "skadelidte" på værksted. De andre Autoboter ser gennem fingre med den slags, idet de ved, at First Aid er en fremragende læge, og at han gør sit bedste for at hjælpe dem, som har brug for ham.

Egenskaber: Som ambulance har First Aid en tophastighed på 200 km/tim. og en rækkevidde på 300 km. Han er udrustet med en dekrystallisationskanon som kan nedbryde molekylestrukturen i de fleste metaller. Som robot har han en photonpistol som kan affyre lys med en styrke af 5000 Watt, hvilket blænder de fleste robotter, hvis ikke de er specielt "afskærmede". Begge hans næver er udrustede med kortdistancevarmelasere, som han bruger under sine aktioner. Sammen med de øvrige Protectoboter danner han kæmperobotten DEFENSOR.

Svagheder: First Aid har af og til svært ved at udskille det "væsentlige" fra det mindre væsentlige. Han udsættes også nu og da for fejl i sit elektriske system, hvilket går ud over dekrystalliseringskanonen. Denne misér kan i værste fald gøre ham inoperativ over kortere tidsintervaller.

Stammer fra: Transformers nr. 5/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net