NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

HEADSTRONG

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Predacon.
Funktion: Jordangreb.

"Det bedste råd er ikke at lytte efter gode råd."

Profil: Headstrong lytter ikke efter nogen som helst, og i særdeleshed ikke hans venner. Han er så sikker på sig selv, at han overhovedet ikke ænser andres meninger. Han er selvtilfreds og arrogant, og er af den overbevisning, at alle ville have det meget bedre, hvis de passede sig selv. Ingen kan få ham på andre tanker, når først han har sat sig en ting for. Og når han først går i gang, så er han 100% dedikeret og ikke til at få fra igen. Fordi han ved at han ikke er nær så stærk, intelligent eller frygtløs som nogle af de andre Predaconer, bruger Headstrong sin stædige facade til at dække over hans dybt forankrede usikkerhed. På trods af det, er han alligevel en formidabel modstander. Den bedste måde at angribe ham på er ikke med våben, men med psykologi. Sæt spørgsmålstegn ved hans beslutsomhed og hans evner, og så er der større chance for, at han bryder sammen under vægten af hans egne usikkerheder, end ved at ramme ham med en laserkanon.

Styrke: I sin næsehornsform kan Headstrong nå op på hastigheder af 100 km/t over kortere tidsperioder. Ved maksimal hastighed kan hans horn bryde igennem en 1 meter tyk stålklods. Hornet kan også udskille en meget kraftig nedbrydende syre ved kontakt med sit mål, hvilket drastisk øger dens destruktionsmuligheder. Som robot bruger han et plasmakugle-gevær, der udsender en strøm af glødende energikugler, som eksploderer ved kontakt med deres mål. Han bærer også på et diffraktionssværd, der bryder det nærværende lys således, at fjenden har svært ved at se hvor Headstrong er, når de to kæmper. Headstrong kan med sine med-Predaconer danne kæmperobotten Predaking.

Svagheder: Udover sin evne til at tale sig selv ind i tåbelige og farlige situationer, lider Headstrong ofte af begrænset mobilitet på grund af problemer med kuglelejerne i hans led. Desuden er hans syn heller ikke så godt.

.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net