NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BRAINSTORM

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Headmaster.
Menneskelig Partner: Arcana.
Funktion:
Biomekanisk ingeniør.

"Den stærkeste tyran kan ikke fjerne éns frihed til at tænke"

Profil: Brainstorm er så fuld af ideer, at han ofte er færdig med at tænke den næste idé igennem, inden han er færdig med at forklare den første. Hans hjerne virker til at arbejde på et feberagtigt niveau. Selv når han ikke bevidst er i gang med kreativ tænkning, forsætter en del af hans ubevidste kredsløb alligevel processen - han afbryder ofte samtaler, kampe, ja, endda sig selv med typisk irrelevante, men alligevel brilliante udtalelser. På Cybertron følte han sig ikke værdsat, da man satte mere pris krigere end robot-genier. Han føler, at Nebulos er en mere frugtbar grund at bygge sine idéer videre på. Hans ubestridte største bidrag indtil videre, har været at finde en måde at installere de humanoide Nebulanere i hovedløse Autoboter for at skabe Headmasters.

Arcana's intelligens er mere præget af mystik. Uddannet som doktor i medicin, blev Nebulaneren hurtigt en af de mest fremtrædende inden for feltet, men han syntes ikke at der var udfordring nok i hans arbejde, så han rettede sin opmærksomhed mod Nebulos' fjerne fortid. Han blev lærd inden for videnskaber, der længe havde været afvist af moderne forskere, og dette fik hurtigt hans kolleger til at miste tiltroen til ham. Arcana kombinerede sin nyerhvervede viden med sin naturvidenskabelige færdigheder til bio-mekanisk at udvikle Nebulanere, inklusiv ham selv, der kunne forvandle sig og blive hovederne på Headmaster-Autoboterne. Sammen med Brainstorm, gjorde Arcana Fortress Maximus' vision om Headmasters til virkelighed. Han er den ældste Nebulaner blandt Autoboternes Headmastere, og den klogeste. Han er også den mest fjerne - ingen kan rigtig forstå den måde, Arcana's sind arbejder på, selv ikke Brainstorm, der deler den med ham.

Styrke: Som jet, har Brainstorm to fast brændstof-baserede efterbrænder-turbojetmotorer, der kan skyde ham fremad med en maksimal hastighed på over 8.000 km/t. Han bærer på to højenergifoton-pulskanoner på hver sin side af hans næsemodul, som han også kan gøre brug af som robot. Hans rækkevidde er næsten 13.000 km.

Svagheder: Brainstorm's hjerne arbejder nogle gange så hurtigt, at han overopheder så meget, at han kortsluttes i nogle af hans cerebrale kredsløb, hvilket ofte efterlader ham fysisk lammet. Som jet kan hans jetmotorer også overophedes. Hvis de overanstrenges, bryder de i flammer. Hvis Brainstorm så er heldig, kan han svæve ned til jorden, uden at styrte ned.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net