NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

MENASOR

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Stunticon.
Funktion: Kriger.

"Knus alle Autoboter"

Profil: En uhyggelig maskine, som knuser alt på sin vej. Menasor er Bedragernes ultimative våben - eller han burde i hvert fald være det. Men under hans tykke bepansring findes der et sind fyldt med konflikter og usikkerhed. Alle hans handlinger er et resultat af indre stridigheder. Menasor er designet til at kombinere tankerne fra sin fem Stunticon-komponenter: Motormaster, Dead End, Breakdown, Dragstrip og Wildrider - til en eneste tænkende ødelæggelsesmaskine. Men Motormaster er så ilde lidt af de øvrige fire, at han kun fungerer delvis. Han forsøger at udføre sine opgaver på bedste vis, men af og til næsten "kortslutter" han med det resultat at Menasor går til angreb på hvem som helst i sin nærhed. Så plejer han at tage sig til hovedet for at få orden på sine tanker. I den slags tilfælde er han ligeså impulsiv som et barn - og allermest farlig.

Egenskaber: Menasor besidder en enorm styrke. Han kan slå til med en kraft af 140 tons. Hans rustning er næsten uigennemtrængelig, og han bruger Motormasters cyclonpistol til at skyde lige igennem Autoboternes forsvarslinier. Endvidere har han et sølvsværd, som han bruger til at hugge eventuelle overlevende ned med.

Svagheder: Menasors splittede personlighed er ofte et stort handicap for ham. Hans langsomme fremdrift gør ham let at ramme, men han er dog trods disse svagheder en nok så svær nød at knække.

Stammer fra: Transformers nr. 11/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net