NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

BUMBLEBEE

Gruppe: Autobot.
Funktion: Spionage.

"I de roligste vande, svømmer de farligste fisk!"

Profil: Bumblebee er Autoboternes "lillebroder". Han er lille, ivrig og af og til er han lidt kvik i replikken. Men han beundrer de store Autoboter, især Optimus og Prowl. Han er brugbar som budbringer og spion, idet han kommer frem til lokaliteter, som ingen andre Autoboter ville drømme om at opsøge - af den simple grund, at han ikke ligner nogen trussel. Og hans forholdsvise lille format giver ham mulighed for at færdes på veje, hvor de større Autoboter ikke viser sig. Bumblebee vil være afholdt af alle, og det kan af og til få ham til at tage chancer, som han ikke burde have taget.

Styrke: Han er den mindst brændstofkrævende af alle Autoboterne, hvorfor han bliver flittigt udnyttet, når der er mangel på brændstof. Hans syn er enestående. Han kan se en genstand, som er 30 x 30 cm stort på en afstand af 60 kilometer, hvis der er god sigt. Han bevæger sig uhindret under vand, hvilket gør ham yderst brugbar til såvel den type for spionering som redningsaktioner.

Svagheder: Bumblebee er fysisk set den svageste af Autoboterne - og er også den, der går lettest i stykker. Men hans list kompenserer denne svaghed yderst tilfredsstillende.

Stammer fra: Transformers nr. 6/1988.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net