NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

LONG HAUL

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Constructicon.
Funktion: Transport.

"En front er ikke bedre end dens tilførslesveje"

Profil: Long Haul er ikke særlig fremtrædende i sin rolle i kampen mod Autoboterne, men han er fuldstændig opmærksom på vigtigheden af den. Sammen med de øvrige Constructicons har han til opgave at hjælpe til med at opbygge de massive energiinstallationer, som Bedragerne har brug for. Men han ville heller være kriger i første kamplinie. Han er dog klog nok til ikke at fortælle andre om sin hemmelige drøm, idet Megatron ikke tillader nogen af Bedragerne at have egne meninger om den slags dispositioner.

Egenskaber: Som køretøj kan Long Haul laste helt op til 90 tons og køre 1600 km i et stræk. Han er i besiddelse af en dobbelt varmesøgende raketrampe. Som robot er han udstyret med en laserpistol. I kombination med de andre Constructicons fungerer han som kroppen på kæmperobotten Devastator.

Svagheder: Long Haul er langsom og af og til ineffektiv pga., at han er ulykkelig. Han er meget følsom overfor andres udtalelser om hans rolle i krigen - og er meget let at lokke i slagsmål, som han for det meste taber.

Stammer fra: Transformers nr. 10/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net