www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

CLIFFJUMPER

Gruppe: Autobot.
Funktion: Kriger.

"Slå først, slå hurtigt, slå hårdt!"

Profil: "Lad os komme i gang!" er Cliffjumpers standard replik, når Autoboterne lægger op til en aktion. Ivrig og frygtløs, som han er, har han næppe sin lige blandt Autoboterne. Han er altid opsat på hævn over bedragerne. Selv om Cliffjumper tager sit arbejde meget alvorligt, er han munter og venlig imellem slagene. Cliffjumper synes ikke dårligt om jorden, men han mener dog, at planeten er ret ufremkommelig. Dens besværlige terræn går ud over hans effektivitet. Cliffjumper får ofte en irettesættelse af Optimus Prime på grund af hans mangel på respekt for menneskenes "gods og guld".

Egenskaber: Cliffjumper er en af de hurtigste Autoboter, når han optræder i skikkelse af en bil. Det er af stor værdi, hvis Autoboterne bliver beskudt, og Cliffjumper har til opgave at aflede ilden. Et livsfarligt job som ofte koster ham både større og mindre skrammer. Cliffjumper kan affyre raketter med noget, han kalder "glasgas". Denne gas ødelægger mikrokrystalstrukturen i de fleste metaller, og gør dem skøre som glas.

Svagheder: Cliffjumper får afløb for sine aggressioner ved at køre hurtigere, end han burde, op til flere gange har han fået motorstop midt ude i fjendes rækker. I modvind kan han lide overlast af sin egen gas.

Stammer fra: Transformers nr. 1/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.