www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

THRUST

GRUPP: BEDRAGARNA
FUNKTION: KRIGARE
FÖRSTA FRAMTRÄDANDE: TRANSFORMERS # 17

"Vrålet från mina motorer är mina fienders domedagssång!"

Typ: Thrust irriterar luften runt sig med sina motorers rytande. Han är en Bedragare som bryr sig måttligt om list. Han tror att halva striden är vunnen om han lyckas göra fienden nervösa med endast sin ankomst, så han gör inga försök att smyga sig på dem. Hans förmåga att plötsligt och kraftfullt accelerera kan bokstavligt talat skaka sönder en närstående byggnad, det kan vara ett resultat av att han är så förtjust i att förstöra. Han är en högljudd skrytmåns som är benägen att på ett uppblåst sätt göra anspråk på en säker seger innan ett slag ens inletts. Men sanningen är att hans mod slutar samtidigt som hans ammunition och som hans handling och ord: Ett starkt motanfall avslutas ofta med en skymt av Thrusts svansroder när han avlägsnar sig.

Egenskaper: Som jetplan kan Thrust flyga i en hastighet av mach 2,5, men kan accelerera till den dubbla hastigheten på 20 sekunder, som han kan hålla i upp till två minuter. Han bär två högexplosivt laddade missilskjutare och två luftkompressorgevär, var och en kan skjuta hål i en kvartstum tjock stålplatta från ett avstånd av 1100 meter.

Svagheter: Thrust är inte vidare modig. Om han inte är försiktig när han hastigt accelererar kan han få motorstopp, vilket gör att han faller.


Den här faktasidan har översatts från engelska av Fredrik Åkerberg.