www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

RUMBLE

GRUPP: BEDRAGARE
FUNKTION: FÖRSTÖRELSE

"Krossa allt som kommer i din väg!"

Typ: Rumble är en otrevlig typ med ren råstyrka! Han kornpenserar sin litenhet med att alltid uppträda tufft och stenhårt. Och han ÄR TUFF! Gör du honom arg slår han dina optiska sensorer ur skallen på dig. Han har ett hett temperament och är allmänt elak. De andra Bedragarna försöker hålla honom på avstånd. Men denne obehagliga lille röjare är en av Megatrons favoriter. Rumble lyder order i vått och torrt, blint och hängivet. Han väntar alltid tålmodigt på Megatrons nästa befallning. Rumble trivs bäst när han får skaka om ett hus eller krossa en Autobot. "Jag älskar förstörelse", säger han.

Egenskaper: Rumble kan skapa intensivt lågfrekventa vibrationer via sina fötter och på detta sätt skapa effekter som starkt påminner om jordbävningar. Hans "jordbävningar" har uppmätts till 5,4 på Richterskalan.

Svagheter: Rumbles begränsade storlek är hans största svaghet. Han kan enkelt besegras av de flesta Autoboterna i en vanlig närkamp. Men om han får chansen att sätta igång vibrationerna i fötterna, kan det vara svårt för en motståndare att komma honom tillräckligt nära för att kunna slå ner honom.

Publicerad i: Transformers 2/1990