www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

RAMHORN

GRUPP: AUTOBOTERNA
FUNKTION: KRIGARE

"Fly undan mig, annars faller du offer för mej."

Typ: Om du är rädd om livhanken, så rör inte Ramhorn - eller något som tillhör honom. Han värnar om sitt i alla lägen och har ett fruktat temperament. Tulla på hans reservbränsleförråd, och han krossar dig! Gör VAD SOM HELST som han på något vis tolkar som ett hot mot honom, och han krossar dig. Vreden bubblar upp inom honom, fort och ofta oförklarligt. Andra Autoboter har försökt resonera med honom i ett försök att ta reda på vad som väcker hans ilska, men utan resultat. Mysteriet kvarstår. Det enda man säkert vet om Ramhorn är detta: Alla kontakter med honom bör ske på betryggande avstånd.

Egenskaper: Som noshörning är han i det närmaste omöjlig att stoppa. Han kan slå ett jättelok av spåret och totalkvadda en långtradare på nolltid. Han kan slita sönder en halvmetertjock stålvägg. Hans hölje kan stå emot extrem hetta och kyla och det mesta i artilleriväg. Som kassett kan han avge en kraftig vibration som förstör all utrustning som han ingår i.

Svagheter: Ramhorn är relativt sårbar för elektromagnetiska attacker. En sådan kan allvarligt hämma hans rörlighet eller till och med göra honom obrukbar.

Publicerad i: Transformers 8/1989