www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

WIDE LOAD

Gruppe: Autobot.
Undergruppe: Throttlebot.
Funktion: Transport af materialer.

"Hvis du ser godt ud, har du hele verden i din hule hånd"

Profile: Wide Load er tit så beskidt, at man skulle tro at han sved olie. Men det beskidte udseende kan narre én - Wide Load er en renheds-fanatiker. Han foragter sin Autobot-rolle på grund af dens grisende natur. Han er så besat af udseende, at han sjældent tænker over en persons (eller robots) karakter, når han skal bedømme dem. Og han holder ikke sin forfængelighed hemmelig. Han bruger det meste af sin fritid til at pudse sin lak eller betale en anden Autobot til at gøre det for ham (ofte i form af det overskydende brændstof, som Wide Load hamstrer til sig selv). Han er ikke specielt stolt over sin enorme styrke og udholdenhed; han vil hellere nyde duften af en blomst end at transportere et læs reservedele.

Styrke: Wide Load er ekstremt stærk. Han kan løfte eller bære op til 450 tons på sit lad. Hans rækkevidde som lastbil er 2.250 km. Kemiske sensorer i hans hænder og dæk gør det muligt for ham at fastsætte den kemiske sammensætning af de fleste substanser han kommer i kontakt med stort set med det samme. Autoboterne bruger ham ofte til at hjælpe med at opdage nye resourcer af råmaterialer.

Svagheder: Wide Load er usædvanlig modtageligt overfor rust, et problem, som han er specielt flov over, når han nu er så stolt over sit udseende. Han er ikke særlig øvet i at køre over ujævn terræn, og han sidder nemt fast i mudrede og svampede underlag.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.