www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

LASERBEAK

Gruppe: Bedrager.
Funktion: Efterretningstjeneste.

"En god Autobot er en skrotte Autobot"

Profil: Laserbeak nyder sadistisk at jage et offer. Han kan lide at lege med sine fjender og lemlæste dem, inden han dræber dem. På Cybertron plejede hans indtræden i kampen at betyde, at den var afgjort, og at Bedragerne havde vundet. Det var faktisk hans opgave at tage sig af de overlevende, men når odds er imod ham, er han langt fra modig. Han flygter hellere end kæmper mod en overmægtig styrke, og han prøver ikke at skjule sin skræk. Hvis Bedragernes leder Megatron, ikke satte pris på Laserbeaks modbydelige grusomhed, så ville han sikkert have skaffet sig af med ham for længe siden.

Egenskaber: Som robot kan Laserbeak flyve med en hastighed af næsten 500 km/tim., og han har en rækkevidde af 1000 km. Han har to af hinanden uafhængige laserkanoner, som kan flyve af sig selv. Laserbeak affyrer laserstråler, som kan trænge igennem 6 cm tykke stålvægge fra en afstand af 50 km. Han bruger disse stråler, som en kirurg bruger sine skalpeller... og har et stort talent for at "overtale" sine fanger til at afsløre hemmelige informationer inden han gør en ende på dem.

Svagheder: Autoboterne har kendskab til Laserbeaks feje side og udnytter denne viden til at stoppe ham, så hurtigt de kan. Laserbeak er meget afhængig af rubinkrystaller til sine laserkanoner. Når hans "brændstof" slipper op bliver han så panikslagen, at hans system bryder sammen.

Stammer fra: Transformers nr. 10/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.