www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

HOIST

Gruppe: Autobot.
Funktion: Service og reparation.

"Du må rulle, inden du kan slås!"

Profil: Alle må underkaste sig hans service-ideer, og ingen undskyldning er god nok for Hoist. Han er streng - men retfærdig. Selvom hans job som regel holder ham på afstand af frontlinien, ved han, hvor vigtigt det er, at Autoboterne er toptrimmede, når de skal ud i kamp. Han synes om sit job, hvilket hans gode humør er et tydeligt bevis på. Han er også dygtig, så uanset om det gælder et totalt eftersyn, eller en lækkende pakning, stoler de andre på, at Hoist nok skal klare problemerne.

Egenskaber: Som bjergningsbil kan Hoist fragte op mod 200.000 kilo. Som robot er han en af de stærkeste Autoboter. Fra håndledene kan han affyre varmesøgende raketter, som har en rækkevidde på 10 kilometer. Multisensormodulet, han har i baghovedet, kan klarlægge en genstands sammensætning, tæthed, hårdhed, energiindhold samt eventuel funktion på en afstand af op til 1200 meter. Denne egenskab gør Hoist til en yderst værdifuld "sporhund".

Svagheder: Hoist sætter sit job over alt andet og er ofte ufølsom over for andres ønsker. Som bil er han langsom og uhyre energiforbrugende.

Stammer fra: Transformers nr. 8/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.