www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

GRAPPLE

Gruppe: Autobot.
Funktion: Arkitekt.

"Der findes skønhed i alt! ... bortset fra krig!"

Profil: Hjemme på Cybertron betragter man Grapples bygningsværker som arkitektonisk kunst. Nu, hvor han er optaget af at udkæmpe en krig på Jorden, omgivet af fremmedartede landskaber og ukendte materialer, oplever han en næsten smertefuld total mangel på inspiration. Men trods denne smertefulde tilstand lægger han sin sjæl i alt, hvad han foretager sig. Hvis en bygning, han har tegnet, ødelægges under en kamp, kan han gå omkring og være deprimeret i flere uger.

Egenskaber: Som bil kan Grapple løfte 35 tons med sin kran og placere lasten med en utrolig præcision. Som robot er han bevæbnet med et varmegevær, som affyrer en koncentreret stråle af infrarødt lys. Han er også udrustet med raketkastere, som har en rækkevidde af 20 kilometer.

Svagheder: Det er kunstneren i Grapple, som gør ham sårbar. Han plages af et svingende humør, og han kan være deprimeret i op til flere uger ad gangen. Desuden forstyrres han af mekaniske problemer som kranbil.

Stammer fra: Transformers nr. 7/1989.


Denne figur-profil er transkriberet fra den danske Transformers-tegneserie og rettet af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.