www.NTFA.net presenterar
Who's Who in the Transformers Universe

DRAG STRIP

Gruppe: Bedrager.
Undergruppe: Stunticon.
Funktion: Kriger.

"Den første, der kommer over målstregen, for lov til at leve!"

Profil: Drag Strip ville hellere blive hugget op end at tabe. Det er lige meget, hvilken form for konkurrence han er involveret i - et løb, en slåskamp eller bare en udveksling af fornærmelser - så prøver Drag Strip på at blive sejrherren. Måske er det fordi at han har brug for at føle sig vigtig, eller måske er det fordi at han kan lide at ydmyge andre. Det gør ingen forskel, for han bruger de mest beskidte og uærlige tricks der findes til at slå sin modstander. Og han nyder sine sejre - han sørger altid for, at alle inden for hørevidde får besked. Han elsker at hovere. Hans med-Stunticons synes at han er en selvoptaget og egoistisk idiot, og så gerne at han ikke var til i nærheden. Selv Bedragernes leder, Megatron, synes at han er ulidelig, og ville hellere smelte ham om end at snakke med ham. Men han ved, at ligeså belastende Drag Strip er for Bedragerne, desto mere belastende er han for Autoboterne. Og det er, ifølge Megatron, en karakteregenskab man kun kan beundre.

Styrke: Som racerbil kan Drag Strip opnå en hastighed af 400 km/t, og er udstyret med en plasma-energi kanon, der kan affyre en eksplosiv energikugle over en afstand af 2.000 meter. Som robot gør han brug af et gravito-gevær der alterærer det gravitationale felt på et lokalt plan, således at alle der kommer inden for dette område enten bliver knust af den forstørrede tyngdekraft, eller bliver revet i stykker af at tyngdekraften trækker i dem fra alle sider. Sammen med sine med-Stunticoner er han med til at danne kæmperobotten Menasor.

Svagheder: Som racerbil har Drag Strip en tendens til at overophede, især ved høje hastigheder. Hans kølingssystem springer til tider i luften. Han lider også under sin ringe popularitet blandt hans med-Bedragere, hvilket kan give alvorlige problemer på kamppladsen, hvis han skulle få brug for deres hjælp.

Denne figur-profil er oversat af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.