NewsTransformers movie seriesWWTFU Character profilesStore
Who's Who in the Transformers Universe

Introduktion

I den danske serie dukkede der ellerede efter de første par numre 1-sides profiler op med Transformers figurerne, der forklarede deres evner og personligheder. Disse sider stammede fra en mini-serie, Marvel Comics udgav i 1986 ved siden af den normale serie, ved navn Transformers Universe. I de 4 numre serien var på, blev 130 Transformers beskrevet, hvoraf 56 fandt vej til den danske serie (udgivet fra 1988 til 1989). Derudover planlagde Marvel endnu en serie, som desværre hverken kom i Danmark eller i USA som seperat serie, men som blev sat ind på tiloversblevne sider i de amerikanske blade, lidt på samme måde som i de danske udgaver.

I alt blev det til 202 Universe profiler, som du kan finde i menuen til venstre. Derudover er der 2 profiler fra det eksklusive BotCon '97 magasin. I de 56 profiler, der blev udgivet på dansk (markeret med *), har jeg rettet stavefejl og grammatiske fejl, samt opdateret med hvor profilen stammer fra, men bortset fra det, fremstår profilerne identiske til hvordan de blev udgivet oprindeligt. Derudover er der blevet tilføjet 19 nye profiler, som ikke kom i de danske blade, men som er blevet oversat specielt til siden her. Vi regner med at få oversat de resterende profiler på et eller andet tidspunkt, sådan at denne sektion en dag vil indeholde alle de eksisterende TFU profiler - frem til da, har vi valgt at inkludere de engelske versioner af de uoversatte profiler, sådan at det ikke er nødvendigt at bladre frem og tilbage mellem den engelske og den danske version af Who's Who in the Transformers Universe.


Hvis du har lyst til at hjælpe med at oversætte Transformers Universe profiler, så skriv til: Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk eller Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net.


Original design af Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net.
Dansk version af Martin Lund, mslu97@musik.auc.dk.

Disclaimer: This website is not created or run by either Hasbro, Kenner, Takara, Marvel Comics, Dreamwave Productions, Devil's Due Publishing, Titan Books, DK Publishing, IDW Publishing, Atari, Melbourne House, DreamWorks SKG, Paramount Pictures, or any other company whose characters or products are mentioned on the website. It is in no way intended to infringe on the copyrights and trademarks of these companies; it has been created for informational and entertainment purposes only.
Webmaster: Lars Eriksson, groundsplitter@ntfa.net